top of page

Brand zelfstandigen: brandverzekering

BRANDVERZEKERING

U bent er zich van bewust: de schade veroorzaakt door brand of een daarmee gelijkgesteld gevaar is dikwijls rampzalig voor het voortbestaan van Uw activiteit als zelfstandige. U laat zich maar beter goed verzekeren.

Bij een brand of zware stormschade in Uw bedrijfsgebouw valt de productie dikwijls stil, zit je met loonverlies, maw geen inkomsten meer en een pak meer uitgaven. Denk daarom zeker aan een extra dekking bedrijsschade in Uw brandpolis.

BASISDEKKINGEN

• brand en gelijkgestelde gevaren
• aanslag en arbeidsconflict
• inwerking van elektriciteit
• schade door water en minerale olie
• storm (vanaf 80km/u), hagel en sneeuw- of ijsdruk
• glasbreuk
• burgerlijke aansprakelijkheid gebouw
• natuurrampen

KEUZEDEKKINGEN

Diefstal en vandalisme

Bij een diefstal is er naast de verdwijning van goederen vaak beschadiging van installaties ten gevolge van een inbraak. Wij stellen U een dekking voor die tegenwoordig absoluut noodzakelijk is.
Bovendien kan ook het stelen van koopwaar of goederen van klanten (vb gestalde auto’s in de garage bij de garagist) voor ernstige problemen zorgen.

Bedrijfsschade

Is Uw activiteit geheel of gedeeltelijk onderbroken ten gevolge van een schadegeval dat gedekt is door de basisdekkingen (behalve natuurrampen) van de brandverzekering ?
Dankzij de vergoedingen die het mogelijk maken Uw bedrijfsresultaat te behouden, zult U dit snel te boven komen. De dekking bedrijfsschade is een niet te verwaarlozen keuzedekking;

Indirecte verliezen

Bij een brand of ander gedekt schadeval zijn er steeds niet verzekerde verliesposten, denken we maar aan telefoon, vervoerkosten.....
Met de dekking indirecte verliezen wordt er volgens Uw keuze 5 of 10% van het verzekerde schadebedrag bijkomend uitbetaald om deze kosten te dekken.

De voertuigen in de gebouwen

Een brand in je bedrijf, vergeet niet ook de voertuigen mee te verzekeren die in de gebouwen gestald staan.

CONTACTEER ONS GERUST VOOR EEN AFSPRAAK, VOLLEDIG VRIJBLIJVEND.

bottom of page