top of page

Sparen beleggen particulieren

1. SPAREN

KINDERSPAREN

De toekomst voor zijn kinderen en kleinkinderen is iets waar iedere ouder / grootouder wel eens van wakker ligt.
Een financiële ruggesteun zal zeker welkom zijn voor hogere studies, een woning, een eigen zaak....

Daarom stellen wij U een flexibel en vooral rendabel spaarplan voor dat zal helpen de droom van uw kind / kleinkind waar te maken.

Rendement 2019: tussen de 1,5 à 3,00 % netto
Let wel: U blijft als ouder / grootouder baas over uw spaarcenten en beslist wanneer u het aan uw kind/kleinkind geeft, in alle veiligheid.

LANGETERMIJNSPAREN

Een 2e verblijf, een wereldreis, een groot feest met kinderen, kleinkinderen, ......., genieten van het leven. Een mooie spaarsom op je leeftijd, van 40, 50 jaar, …. Het kan allemaal volgens ieders wensen en doelstellingen en dit vanaf een minimumpremie van 50 euro per maand.

U kan sparen met een gewaarborgd rendement momenteel 2% volledig zonder risico + een jaarlijkse bonus.
Het kan ook via veilige fondsen in maandelijkse schijfjes van minimum 50 euro per maand zodat je via een optimale spreiding kan genieten van maximum veiligheid en kan streven naar rendementen boven de 5 % netto, ieder jaar opnieuw….

U kan zelfs perfect zorgen voor een mix die U volledig zelf samenstelt :
Vb 100 euro per maand sparen, 60 euro met gewaarborgd rendement en 40 euro via twee veilige door U samengestelde fondsen.
Zie kiest U het beste van de twee werelden en geniet U op een veilige manier toch van eventuele meerwaarden door de stijging van de aandelenfondsen.

Wij zorgen voor een mooie uitgewerkte offerte zodat U duidelijk ziet welke rendementen en eindkapitalen U mag verwachten op de door U vastgestelde vervaldag.

AXA

2. BELEGGEN

Beleggen met het oog op een potentieel hoger rendement

CONTACTEER ONS GERUST VOOR EEN AFSPRAAK, VOLLEDIG VRIJBLIJVEND.

bottom of page